Budimpešta Alikante avionom Wizz Air

Poštovani, Zanima me da li kod Vas mogu kupiti avionsku kartu Budimpešta Alikante avionom Wizz Air? Putovanje bi bilo 11. avgusta odlazak i 25. avgusta povratak. Koja je cena i koji je red letenja. Hvala Vam puno. Marija Vujović, Beograd

Posetilac: Marija Vujović, Beograd
Datum: 24.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Budimpešta Alikante avionom Wizz Air

Poštovana gospođo Vujović,

Na relaciji Budimpešta Alikante avionom Wizz Air možete redovno putovati, dva puta nedeljno. Naime po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama letovi na liniji Budimpešta-Alikante-Budimpešta se odvijaju dva puta nedeljno u oba pravca. Cena POVRATNE avionske karte na relaciji Budimpešta Alikante avionom Wizz Air sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 8997 dinara i može se kupiti već sada. Samo požurite sa kupovinom zato što su cene avionskih karata Budimpešta-Alikante-Budimpešta podložne promenama. Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija u vezi teme Budimpešta Alikante avionom Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Sve najbolje.

Red letenja na liniji Budimpešta Alikante

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Budimpešta-Alikante-Budimpešta će se odvijati u sledeći terminima:

- Iz Budimpešte za Alikante 11.08. sa polaskom u 17:10h i sletanjem u 20:20h.

- Iz Alikantea za Budimpeštu 25.08. sa polaskom u 21:00h i sletanjem u 23:55h

Rezervacija hotelskog smeštaja u Alikanteu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: